Blog

Brandweer bevrijdt man van seksspeeltje
 
Hoe inbrekers social media gebruiken
 
Zweed 2 jaar dood in eigen huis
Een 50-jarige Zweed heeft 2 jaar lang dood gelegen in zijn appartement in het zuiden van Stockholm. Pas toen de verhuurder bij renovatiewerkzaamheden de deurpost verving, werd de dode ontdekt.

Dat bevestigden de Zweedse politie en de woningbouwcorporatie woensdag.

De politie denkt dat de Zweed in augustus 2011 een natuurlijke dood stierf. Dat leidden agenten mede af uit data op brieven in de berg post van 1 meter hoog bij de voordeur van de woning.
Bullet Lees verder...
 
Moestuin geopend tijdens Smaak van Oost

Image

Het was zaterdag een drukte van belang in Veenendaal-oost. Ruimt 650 belangstellenden bezochten het i-centrum en de wijk. In Veenendaals nieuwste woonwijk werd de Smaak van Oost gehouden.

Het (nieuwe) woningaanbod, informatie over de voorzieningen in de wijk en de wijnproeverij trokken veel mensen naar binnen. Buiten genoot men van het lekkere weer, de diverse marktkraampjes en de proeverij van verschillende streekproducten. De paardentram maakte rondritten door de wijk en kinderen genoten van het springkussen, mr. Balloony met zijn ballonnenact, de kinderbios, het schilderen bij het kinderatelier naast de moestuin en van het versieren van cupcakes.

Voorafgaand aan De Smaak van Oost werd door Patrimonium woonstichting op locatie de start bouw van Het Kloppend Hart Huis met toekomstige bewoners en andere betrokkenen gevierd.

Om 14.30 uur werd door wethouder Arianne Hollander de bewonersmoestuin Het Buitenhof in de wijk officieel in gebruik genomen met het op smaak brengen van een grote pan soep. Zij kreeg daarna het eerste exemplaar uitgereikt van een receptenbundel voor gerechten uit de moestuin. Het Veense damessmartlappenkoor De Begonia's, dat zich had uitgedost in groentesferen, zong een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd lied.
 
Over 8 maanden opnieuw controle DEVO
 
Aankoop 'laatste gebied' voor Groenpoort
 
DEVO vervangt meer koppelingen
 
Controle woningen Buurtstede na lek
 
Drama door lekkende stadsverwarming
 
Overgangsregeling btw voor aankoop nieuw huis
 
Prognose voor Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost

Image

Het in de nieuwe woonwijk Veenendaal-Oost te bouwen Ontmoetingshuis wordt vijf ton duurder dan aanvankelijk gepland. Bovendien wordt het 600 vierkante meter kleiner dan oorspronkelijk aangegeven. Het wordt volgens wethouder Hans Bouwmeester duurder omdat er gefaseerd wordt gebouwd, het gebouw ,,groeit met de wijk mee.''

Is er op den duur meer ruimte nodig dan kan de ,,gewenste uitbreiding in rap tempo plaatsvinden.'' Het Ontmoetingshuis zou eerst een grootte van 8800 vierkante meter krijgen. Nu wordt het in de eerste fase van de bouw 6300 vierkante meter en na de realisatie van de tweede fase 8200 vierkante meter. Er wordt gerekend op anderhalf jaar bouwtijd, de opening is voorzien op 1 augustus 2014.
Bullet Lees verder...
 
Vergunning Google voor zelfrijdende auto
 
De foto's komen er aan
Vandaag bericht gehad van de Fotograaf, Peter Hageman. De foto's zijn onderweg. Binnenkort natuurlijk ook hier te zien!
 
Vandaag de grote dag - 26 april
Vandaag is de grote dag en zijn Ilse en ik voor de kerk getrouwd. Een zeer bijzondere dag en wat zag ze er mooi uit. We hebben genoten van alle gasten, de mooie kerkdienst en de heerlijke muziek. Nu wachten op de foto's. We zijn zo benieuwd !!
 
Cupcakes maken!
Ilse is de hele dag al bezig met cupcakes. Morgen weten jullie ook waarom!
 
Laatste voorbereidingen
De laatste voorbereidingen gemaakt. Iedereen nog een keer gebeld en gemaild of alle afspraken goed zijn doorgekomen. Wij hebben er zin in!
 
Uitnodigingen voor de Bruiloft
Afgelopen maand hebben wij hard gewerkt aan onze eigen kaart. Omdat wij alle behalve doorsnee zijn wilden wij geen traditionele bruiloft. Het splitsen van het wettelijk en het kerkelijk gedeelte is een mooi voorbeeld daarvan. Dit is dan ook de reden dat wij onze eigen kaart ontworpen hebben.
 
29-jarige Schotse trouwt voor vijfde keer
 
Green-Kids gezocht voor nieuw TV programma
 
Nacht snowboarden in LED pak
 
14 februari valentijnsdag.. Pffffff
Image

Kom je thuis na een dag hard werken, staat je gang vol!
 
Multimiljonair adopteert zijn vriendin

Image

Een Amerikaanse multimiljonair heeft van zijn vriendin een dochter gemaakt. De 48-jarige man heeft de 42-jarige vrouw geadopteerd.

Multimiljonair John Goodman is verwikkeld in een rechtszaak en zou hiermee zijn vermogen willen beschermen, meldde ABC News donderdag. De adoptie kwam kort geleden aan het licht door rechtbankstukken, maar was in oktober 2011 al officieel gemaakt.

In 2010 heeft Goodman een 23-jarige man aangereden na het negeren van een rood stoplicht. De bestuurder belandde in het water en verdronk. Goodman had zelf te veel gedronken.
Bullet Lees verder...
 
Auto-inbreker laat naam achter in auto

Image

Een 40-jarige man die woensdagavond inbrak in een auto in de Arnhemse wijk Klarendal heeft het de politie wel heel makkelijk gemaakt.

Hij liet in de opengebroken auto een rugzak achter, waarin de politie een ontslagbrief van een gevangenis vond met daarop zijn naam en andere gegevens.

De man, een bekende van de politie, is later op de avond in Arnhem aangehouden. Hij had de gestolen spullen nog bij zich en is weer ingesloten.
Bullet Lees verder...
 
Vermiste trouwring teruggevonden om wortel

Image

Een Zweedse vrouw heeft haar zestien jaar vermiste trouwring teruggevonden bij het oogsten van haar wortels. De wortel was door de ring heen gegroeid.

Lena Pahlsson had de zoektocht van haar witgouden ring, bedekt met zeven diamanten, allang opgegeven. In 1995 had ze in keuken de ring even weggelegd, om er vervolgens achter te komen dat ie verdwenen was.

Jarenlang is ernaar gezocht. Zelfs de keukenvloer was opengebroken, maar het mocht niet baten: de ring was onvindbaar.
Bullet Lees verder...
 
Rus leefde met 26 vrouwenlijken
 
Een miljard Whatsapp-berichten per dag
 
Goud zoeken in Vondelpark
 
Geen schade na aardbeving Nederland

Image

Gisteravond werd het midden en oosten van Nederland getroffen door een aardbeving. Het KNMI heeft vierduizend meldingen binnengekregen van mensen die iets hebben gevoeld. Voor zover was er geen schade en zijn er geen gewonden gevallen. De beving vond om 21.03 uur plaats op een diepte van 7 kilometer: niet erg diep voor een natuurlijke beving. Dat verklaard waarom zoveel mensen het hebben gevoeld, aldus het weerinstituut.

Het epicentrum lag in de buurt van Goch in Duitsland, 40 kilometer ten zuidoosten van Nijmegen. Volgens het KNMI ligt daar een breuklijn in de aardkorst. De aardbeving had een kracht van 4,5 op de schaal van Richer: voor Nederlandse begrippen vrij hevig. Het is daarmee de op twee na zwaarste in Nederland in de afgelopen honderd jaar.

Helaas heb ik wel grote "Schokken" gevoeld afgelopen weken!!
 
Linkedin voorwaarden gewijzigd
 
Zwartrijder betaalt na 59 jaar

Image

Een oude zonde kan zwaar wegen, soms wel 59 jaar lang. Manojlo Latkovic uit het Noord-Servische Zrenjanin kan erover meepraten.

De krant Politika in Belgrado meldde vrijdag dat Manojlo in een enveloppe 10 euro heeft gestuurd naar directeur Milovan Markovic van de Servische spoorwegen.
Bullet Lees verder...
 
Toktokcity
Oud barnevelds archief bestaande sinds 2004
toktokcity.nl
 
Wereldreis Nieuw Zeeland
Van Amsterdam via Los Angeles naar Nieuw Zeeland en Australi?. En terug over Hong Kong. Een wereldreis in 7 weken. Lees het verslag en bekijk de foto's
sebastiaanblom.nl
 
Sebto Technische Oplossingen
Voor al uw hosting, ontwerp en onderhoud aan websites en installaties.
sebto.nl
 
Modelspoorbaan Sebville
Een Fleischmann Profirail modelspoorbaan op zolder met meer dan 40 meter rails. Volg hier de vorderingen.
webseb.nl/modelspoor
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2021