Blog

 Het begin van de locloods - deel 1


Het enige stukje analoge treinbaan komt bij de lockloods helemaal links op de baan. Nadat ik afgelopen maand lampje in de Locloods had gemaakt en de draaischijf op de rails had aangesloten werd het tijd voor wat aankleding.

Als eerste ben ik begonnen met alles op de plaats te zetten, zo is er een stukje rails wat in de weg moet verdwijnen. Dit had ik met klei gemaakt, maar dat werd niets. Enkele dagen later heb ik beton tegels gemaakt van gips, wat er na dun schilderen stukken beter uit ziet.

Nu werd het tijd voor de ballast. Dit had ik nooit eerder gedaan, dus leek me verstandig hier eens uit te proberen. Met een pipet met verdunde houtlijm (1:2 verhouding) druppelde ik de ballast in...

Image


De volgende stap was het plaatsen van de lantaarns, waardoor je direct al een stukje aanzicht krijgt. Ondanks het feit dat het erg veel lantaarns op zo'n klein stukje is, ziet het er nu al grappig uit!

Image


Deel 2 volgt snel!!

Verdien geld met het lezen van e-mails
Verdien geld met het lezen van e-mails, invullen van enquêtes, kopen bij webshops en meer!
moneymiljonair.nl
 
Modelspoorbaan Sebville
Een Fleischmann Profirail modelspoorbaan op zolder met meer dan 40 meter rails. Volg hier de vorderingen.
webseb.nl/modelspoor
 
Sebto Technische Oplossingen
Voor al uw hosting, ontwerp en onderhoud aan websites en installaties.
sebto.nl
 
Online Verhalen Forum
Het grootse en gezelligste Online Verhalen forum van nederland. Ben je een schrijver of wil je hulp en recenties? Kom dan naar OV...
onlineverhalen.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2019