Blog

 Dag 1 - de reis


De eerste dag ging weer lekker. In mijn horoscoop stond al: "Mocht u er deze week op uit trekken, stel dit dan een paar dagen uit!!"
Dat heb ik kunnen weten!

Nadat ik de trein vanuit Amersfoort had genomen richting Schiphol bleek dat ik mezelf al via internet had moeten inchecken en dus helemaal niet 3 uur van te voren aanwezig had hoeven zijn.
Vervolgens ging het zelf inchecken ook fout en moest ik alsnog naar de bali. Daar keen de jonge vrouw na het invoeren van mijn gegeven heel moeilijk. Wat bleek.. Er waren te veel stoelen verkocht!!
Ja dat moet mij weer overkomen.

Om kwart voor 12 in de rij voor de douane. Toen beek na een half uur dat ik dus in de verkeerde rij stond!! Dus de andere rij, weer 5 kwartier wachten. Door de douane, werd ik er tussen uit gehaald, ik had water in me tas en dat mocht niet. Vervolgens inboarden..
Nee nog steeds geen stoel. Dus mocht gaan zitten. Zo zag ik het dus kwart over 1 worden (de vertrektijd van het vliegtuig) en half 2 en kwart voor 2...

Uiteindelijk bleek ik dan toch als een van de weinig van 21 een stoel te hebben. En nog wel "businessclass" Dus ik de eerste verdieping op net achter de cockpit. Bleek de stoel dubbel te zijn geboekt. Weer wachten, terug naar beneden. Gelukkig, net achter de neus zat nog een lege stoel.

Eindelijk dan toch nog wat geluk deze dag..
Eerste klasse vliegen, een glaasje champagne en twee goede maaltijden, nootjes en later zelfs ijs als tussendoortjes.
Het kost normaal ruim het dubbele, maar het is dan ook zeker de moeite waard..

Toktokcity
Oud barnevelds archief bestaande sinds 2004
toktokcity.nl
 
waardecheque van 500,-
Kans maken op een waardecheque van 500,-? Klik dan hier!
moneymiljonair.nl
 
Gratis geld verdienen
Gratis geld verdienen door het ontvangen van advertentie mailtjes met daarin de leukste en beste online aanbiedingen!
zinngeld.nl
 
Topverhaal
Ieder dag een nieuw TOP verhaal. Zoek op categorie of op genre.
topverhaal.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2020