Blog

 Dag 6 - Vlucht naar nieuw zeeland


Nee er ging niets mis.. dag 5 is gewoon leeg..!!

Ik ben zondag nacht vertrokken en vandaag dinsdag morgen om half 8 geland in Nieuw Zeeland. De reis duurde een kleine 13 uur. Maar door de twee films die ik gekeken heb, een maaltijd en een ontbijt en wat slaap, was het eigenlijk zo voorbij. Het rare is nu echter dat het dinsdag is. Het leek meer een lange nacht. Dus voor je gevoel is het maandag.

Tijdens de vlucht ging het goed,. Weer leuke mensen leren kennen. De stoelen waren wel wat krapper dan de buisnissclass. Ook krijg je een stuk minder aandacht. Op het vliegveld ging alles goed, tot een een kleine pup bij mijn tas ging stil zitten. Toen kon ik alles er uit halen om te kijken of ik niets te eten mee had. Tevens allemaal vragen betanwoorden. Daarna de shutle naar het hostel waar ik me bagae kwijt kon maar de kamer nog moest worden op gemaakt! Eens zien waar ik straks kom te slapen dan! Eerst ff me mailtjes lezen, msnen en natuurlijk een stukje van me verhaal vertellen.

Online Verhalen Forum
Het grootse en gezelligste Online Verhalen forum van nederland. Ben je een schrijver of wil je hulp en recenties? Kom dan naar OV...
onlineverhalen.nl
 
Modelspoorbaan Sebville
Een Fleischmann Profirail modelspoorbaan op zolder met meer dan 40 meter rails. Volg hier de vorderingen.
webseb.nl/modelspoor
 
Verdien geld met het lezen van e-mails
Verdien geld met het lezen van e-mails, invullen van enquêtes, kopen bij webshops en meer!
moneymiljonair.nl
 
waardecheque van € 500,-
Kans maken op een waardecheque van € 500,-? Klik dan hier!
moneymiljonair.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2021