Blog

 Dag 8 - Auckland city (again)


Vanmorgen eindelijk mooi weer. En ben dus helemaal naar de skytower gelopen. Deze toren midden in het center is 315 meter hoog. Natuurlijk moest ik deze 53 verdiepingen omhoog voor een uitzicht over de stad. Daarna nog een andere 80 meter hoger voor een extra point.

Vervolgens heb ik me ronde van giater met de bus afgemaakt en ben zo langs mount Eden geweest en wat andere mooie stop plaatsen in en rond de stad.

Na de middag ben ik met de pond naar Devenpoort geweest waar een andere vulkaan ligt. Ook hier weer een fantastisch uitzicht. Opweg hier naar toe heb ik twee Amerikanen leren kennen. Dit was erg gezellig en hebben na afloop nog wat gedronken voor ieder zijn weg weer gaat. Mocht ik ooit weer in Calafornie komen, ik heb hun adres Smilie

Morgen ochtend wordt ik opgehaald en naar me "nieuwe" auto gebracht. Ik ben benieuwd of ik nog steeds aan de linker kant van de weg kan rijden.
Later meer nieuws hier over

Gratis geld verdienen
Gratis geld verdienen door het ontvangen van advertentie mailtjes met daarin de leukste en beste online aanbiedingen!
zinngeld.nl
 
Wereldreis Nieuw Zeeland
Van Amsterdam via Los Angeles naar Nieuw Zeeland en Australi?. En terug over Hong Kong. Een wereldreis in 7 weken. Lees het verslag en bekijk de foto's
sebastiaanblom.nl
 
waardecheque van 500,-
Kans maken op een waardecheque van 500,-? Klik dan hier!
moneymiljonair.nl
 
Toktokcity
Oud barnevelds archief bestaande sinds 2004
toktokcity.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2020