Blog

 Dag 9 - Wangganei


Natuurlijk werd ik optijd wakker, had genoeg tijd om alles te pakken en te relaxen voor ze me kwamen ophalen voor me auto. Toen zijn we naar het office center gerden waar ik moest betalen en alle papieren moest invullen. In tegen stelling tot de vorige keer heb ik besloten een allrisk polis te nemen op de auto. Een nieuwe vooruit zit hier bij in en ik mag hem helemaal total loss rijden voor maar 13 dollar per dag en eenmalig 100 dollar voor de schade. Niets kon meer mis gaan..

Eenmaal opweg in mij Nissan Primera automaat, met airco, half leren bekleding, 5 deuren en electrische ramen en spiegels voelde ik me eal helemaal thuis!! Onderweg een paar parken bezocht en een wandel track van 1,5 uur gelopen. Erg mooi en de foto's zullen snel online komen! De foto's van LA staan reeks online
Ongeveer 10 km voor de plaats waar ik wilde overnachten bleek er iets van hobbeltjes in de weg te zitten. Kon niet echt zien of het aan de auto lag of aan de weg omdat de auto voor me niet zo trilde. Maar de bijrijder stoel begon steeds harder te klapperen. Tot ik iets raars hoorde en rubber rook. Ik ben toen direct gestopt om te kijken wat er aan de hand was, Hald in een ravijn kleek dus dat me linker achterband totaal aan gort was. Alleen nog maar stukjes rubber over. Waarschijnlijk heb ik dus met een lekke band gerden!!

Ik het reserver wiel er onder gedaan en naar het hostel gereden om vervolgens zaterdag morgen er een nieuwe er onder te laten zetten.

Het hostel was leuk en erg gezellig, al snel leerde ik vele andere kennen en zijn we savonds na een lang gesprek in de keuken uitgeweest. Al bij al een indrukwekkende dag.

Verdien geld met het lezen van e-mails
Verdien geld met het lezen van e-mails, invullen van enquêtes, kopen bij webshops en meer!
moneymiljonair.nl
 
Modelspoorbaan Sebville
Een Fleischmann Profirail modelspoorbaan op zolder met meer dan 40 meter rails. Volg hier de vorderingen.
webseb.nl/modelspoor
 
Sebto Technische Oplossingen
Voor al uw hosting, ontwerp en onderhoud aan websites en installaties.
sebto.nl
 
Online Verhalen Forum
Het grootse en gezelligste Online Verhalen forum van nederland. Ben je een schrijver of wil je hulp en recenties? Kom dan naar OV...
onlineverhalen.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2021