Blog

 Dag 12 - Paihia


Vroeg naar bed heeft dus voordelen, ik was ook weer vroeg op.Al om kwart voor 8 reed ik in alle rust naar "the tip" Het noordelijkste puntje van NZ. Na wat gewandeld te hebben ben ik later die dag naar Paihia gereden. Dit was een god WHY hostel. Ondaks dat het erg stil was kon ik hier lekker relaxen. 's middags ben ik nog naar Russel geweest. Dit is alleen bereikbaar met de boot. Grappig, het is een heel oud stadje, maar giethoorn is er niets bij. Daar heb ik dan ook wat uurtjes rondgelopen en Long beach en een lookout over Alles geklommen.
Terug in het hostel eindelijk weer eens goed gekookt en leuke mensen gesproken. Hier kwam ik er dan ook achter dat de server het niet meerd deed. Ye veel data gebruikt. Hier moet ik deze maand dus maar wat aan gaan veranderen. Komt waarschijnlijk door de backup en deze site die er bij is gekomen.

In een internet cafe heb ik op me laptop dus wat dingen omgegooit zodat het niet zo opvalt. Inmiddels werkt ales dus weer Smilie

Ook deze avond ben ik vroeg naar bed gegaan. Om 9 uur was het hostel uitgestorven en was te moe om in me eentje nog een kroeg op te gaan zoeken.

Verdien geld met het lezen van e-mails
Verdien geld met het lezen van e-mails, invullen van enquêtes, kopen bij webshops en meer!
moneymiljonair.nl
 
Gratis € 1,25 ontvangen
Word gratis lid van MoneyMiljonair en ontvang € 1,25 aanmeldbonus!
MoneyMiljonair.nl
 
waardecheque van € 500,-
Kans maken op een waardecheque van € 500,-? Klik dan hier!
moneymiljonair.nl
 
Gratis geld verdienen
Gratis geld verdienen door het ontvangen van advertentie mailtjes met daarin de leukste en beste online aanbiedingen!
zinngeld.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2019