Blog

 Dag 15 - Thames -> Hot beach


Vanmorgen tijdens het opstaan een moeilijke beslissing, ga ik hier blijven of ga ik evrder rijden. Het weer zag er goed uit en er was een strak blauwe lucht. Ik blij bedacht ik me. Na een korte broek te hebben aan getrokken liep ik naar buiten waar het nog wel vrij koel was. Daarna ben ik naar een "hot beach" gelopen. daar graaf je een kuil in het zand en komt er warm water naar boven. Erg lekker. Al snel had ik een nice warm gat gemaakt waar natuurlijk andere ook ff moesten proberen. Met de schep van de buurman af en toe weer wat uit graven tot de vloed op kwam en het warme water weg was. daarna een duik in de ijskoude zee en me spullen gepkat voor een track van een kleine 2 uur naar een cove.

Daar nog een tijdje op het strand gelegen en van het mooie weer genoten om vervolgens terug te lopen en met de auto een gravelweg te rijden waar ik ook weer speciale bomen gezien heb. Daarna nog in een vissersplaatjes geweest dat totaal anders is van de gene die we gewend zijn in nederland. Daarna wat booschappen voor vers fruit en groenten. Zo is er weer een dag voorbij.

Morgen gaan we weer een 240 km verder rijden naar het ziden. ondaks dat de maand nog maar net begonnen is moet ik toch beginnen met plannen en te kijken wat of ik allemaal nog wil.

waardecheque van 500,-
Kans maken op een waardecheque van 500,-? Klik dan hier!
moneymiljonair.nl
 
Toktokcity
Oud barnevelds archief bestaande sinds 2004
toktokcity.nl
 
Gratis 1,25 ontvangen
Word gratis lid van MoneyMiljonair en ontvang 1,25 aanmeldbonus!
MoneyMiljonair.nl
 
Sebto Technische Oplossingen
Voor al uw hosting, ontwerp en onderhoud aan websites en installaties.
sebto.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2021