Blog

 Dag 18 - Napier "the Bonfire"


Omdat het vandaag 5 november was was er een groot vreugde vuur op het strand. Het was een speciale dag en krijgen bbqwostjes met brood en kaas van het hostel. Reden genoeg om een dagje te blijven dus.
Na een ontbijtje in de stad ben ik leker langs het strand terug gelopen en een paar uur in de tuin in de zon gezeten met een boek. Veel opgeschoten was ik niet want er lopens steeds mensen voorbij waar je even een praatje mee maakt.

Tegen 3 uur heb ik geholpen dit gigantische vuur te bouwen dat s'avonds zou worden aangestoken. Eerst pallets tegen elkaar gezet en daarin allemaal afval hous dtukjes in gestopt. ook een oude koffer die was blijven staan voor het rook effect hebben we er in gezet. Daarna groen en takken en daar weer tegenaan pallets en hout. Een heel bouwwerk van zeker 2,5 meter hoog.
Inwoners kwam spontaan aanlopen om te helpen met "the YHA Bonfire". Later op de dag werd alles door de politie en gemeente weg gehaald omdat het schijnbaar in September verboden was. Jammer van al het werk. Maar de BBQ was evengoed geweldig, na een klein incidentje in de supermarkt waar ik geen alcohol mocht kopen. Alleen als je en ID kaart of Rijbewijs van NZ had. De Nederlandse (die ik altijd op zak heb) waren dus niet goed genoeg. En ik zou terug moeten om me paspoort (die overgigens ook in Nederlands is) te halen. Dus dan is er een voordeel dat er aan de overkant van de weg gewoon nog een supermarkt is, waar dit geen enkel probleem was.

Sebto Technische Oplossingen
Voor al uw hosting, ontwerp en onderhoud aan websites en installaties.
sebto.nl
 
Online Verhalen Forum
Het grootse en gezelligste Online Verhalen forum van nederland. Ben je een schrijver of wil je hulp en recenties? Kom dan naar OV...
onlineverhalen.nl
 
Sebastiaan en Ilse
De persoonlijke pagina van het huwelijk en nieuwbouwhuis van Sebastiaan en Ilse.
SebastiaanenIlse.nl
 
waardecheque van 500,-
Kans maken op een waardecheque van 500,-? Klik dan hier!
moneymiljonair.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2021