Blog

 Dag 19 - Wellington


Vandaag weer een lange dag rijden, nou ja zo'n 350 km. Het eerste gedeelte was prima, en kon je bijna overal 100 rijden. Maar het laatste gedeelte was stijl en met super kliene bochtjes. Ook werd het steeds donkerder. Je zag de bewolking in de bergen hangen en het duurde dus ook niet lang voor de regen met bakken uit de lucht kwam vallen.
Rond half 4 was ik dan ook bij het hostel waar ik me auto tegenover bij de supermarkt had geparkeerd. Deze moest dus worden weg gezet aan de andere kant van de stad omdat je daar met een kraskaart de hele dag kan parkeren.

Het is een luxe hostel met kaartlezers en een eigen badkamer met douche in je kamer. Het is een hotel alleen komen ze niet je bed op maken Smilie

Eind van de middag had ik nog met iemand afgesprokn wat te gaan drinken en daarna weer helemaal naar de andere kant van Wellington door de regen gelopen en een bioscoopje gepakt, waardoor ik pas om half 10 aan mijn avondeten begon.Terug op de kamer nog een uurtje met een engelse jongen en een man uit LA zitten kletsen voor we gingen slapen. Zo is er weer een gezellige dag voorbij.

Verdien geld met het lezen van e-mails
Verdien geld met het lezen van e-mails, invullen van enquêtes, kopen bij webshops en meer!
moneymiljonair.nl
 
Wereldreis Nieuw Zeeland
Van Amsterdam via Los Angeles naar Nieuw Zeeland en Australi?. En terug over Hong Kong. Een wereldreis in 7 weken. Lees het verslag en bekijk de foto's
sebastiaanblom.nl
 
Gratis € 1,25 ontvangen
Word gratis lid van MoneyMiljonair en ontvang € 1,25 aanmeldbonus!
MoneyMiljonair.nl
 
Topverhaal
Ieder dag een nieuw TOP verhaal. Zoek op categorie of op genre.
topverhaal.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2021