Blog

 Dag 24 - CastleRock


Nou het uit eten is dus in een hotel, voor 7 euro een grote snitzel met vriet en sla. Er was verder ook niet veel meer dan ski verhuur en hostel/hotels en motels.

De volgens morgen ben ik optijd verder gereden, onderweg twee hicktracks gelopen van 2 uur door de weilanden heen naar een waterval en nog ??n van bijna een uur. Uiteindelijk kom ik dan in dat hostel in de middle of knowwere, wat dus niet eens in een plaats maar gewoon aan een weg ligt, aan. Blijkt het volgeboekt voor het weekend. Twee grote groepen zaten er in dus er was geen bed meer vrij. Zelfs 4 van de groep moesten al in een tent slapen die nacht.
Het weer was wel warmer dan de afgelopen dagen omdat ik steeds noordelijker ging.

Na een tijdje staan te praten met de weekend beheerder kwam hij er achter dat ik Nederlands was. Grag, een Maori (dus een echt Kiwi) heeft een zwak voor Nederlanders en is daar al vaak geweest om zijn "Familie" op te zoeken. Hij bood mij dan ook zijn bed aan. Na twijfelen heb ik dit toch maar aangenomen, en ik was dus zijn gast!

Omdat hij moest werken ben ik via weilanden (over het hekwerk geklommen) door de bergen afgedwaald naar een klimwand (steen/rock). Dat en de bike tracks is waarom het daar zo populair is. Onderweg wilde ik door de beplanting van een creek lopen toen hij toch iets dieper was dan mij deed vermoeden. Gevolg, volle schoenen!!

Intotaal heb ik zo nog eens 2 uur rond gelopen over bergen en rotsen tot het half 7 was. Daarna heb ik eten gekookt in zijn keuken, omdat het gastenverblijf nu eenmaal vol zat. Na de 5e ronde Rugbi ben ik maar naar bed gegaan. Een super groot 2 persoons bed voor mij zelf.

Gratis geld verdienen
Gratis geld verdienen door het ontvangen van advertentie mailtjes met daarin de leukste en beste online aanbiedingen!
zinngeld.nl
 
Gratis 1,25 ontvangen
Word gratis lid van MoneyMiljonair en ontvang 1,25 aanmeldbonus!
MoneyMiljonair.nl
 
Modelspoorbaan Sebville
Een Fleischmann Profirail modelspoorbaan op zolder met meer dan 40 meter rails. Volg hier de vorderingen.
webseb.nl/modelspoor
 
Topverhaal
Ieder dag een nieuw TOP verhaal. Zoek op categorie of op genre.
topverhaal.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2021