Blog

 Dag 26 - Auckland (city)


Vandaag een relax dagje. Nou ja moest van alles regelen ook ook nog iets kopen voor de girls morgen. Wat moet je twee meiden van 5 en 8 nou geven. Al 4 weken ben ik opzoek naar iets maar nog steeds niets gevonden dat er uit sprong.

Dus moest ik toch de stad maar in. Maar eerst op tijd op om de auto terug te brengen. Daarna ben ik de stad in gegaan om eens lekker te msnen (het voordeel in een grote stad, daar is het betaalbaar. Daarna ben ik naar de bios geweest. Het was net middag en ben gekozen voor een Gold Card film. Dit houd in dat je in een sjiek cafe komt te zitten tot je film start. Hier krijg je een menu kaart. Tevens krijg je gratis popcorn en een large frisdrank. Daarna werd ik de zaal ingeleid door mijn persoonlijke assistente. Daar kreeg ik een stoel inplaats van een rij stoelen. Deze had electrische rugleuning en voetenbank. Ook een tafeltje met een bel knopje, voor als ik nog iets nodig had. deze verdieping had een eigen toilet. Aangezien ik de enige in de zaal was, heb ik me kostelijk vermaakt voor die 12 euro!!

Na me lunch ben ik terug gegaan om wat voor de meiden te zoeken en daarna was het al weer tijd om de laatste was te doen en dinee te koken. Zo meteen me spullen pakken en morgen om kwart voor 6 weer op, om de bus optijd naar het vliegtuig te pakken!!

Tot zover het nieuws uit Nieuw Zeeland.

P.s. De nieuwe foto's staan er op onder Nieuw Zeeland 2

Online Verhalen Forum
Het grootse en gezelligste Online Verhalen forum van nederland. Ben je een schrijver of wil je hulp en recenties? Kom dan naar OV...
onlineverhalen.nl
 
Sebto Technische Oplossingen
Voor al uw hosting, ontwerp en onderhoud aan websites en installaties.
sebto.nl
 
Toktokcity
Oud barnevelds archief bestaande sinds 2004
toktokcity.nl
 
Topverhaal
Ieder dag een nieuw TOP verhaal. Zoek op categorie of op genre.
topverhaal.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2021