Blog

 Dag 37 - Fraser Island


Het resultaat van vroeg opsaan is ook vroeg wakker. Net na de zonsopgang om kwart voor 4 ben ik wezen zwemmen in de naast gelegen creek. Dit geel oranje water is afkomstig van de grond er omheen. Ook hier weer vele vissen. Na opnieuw een douche genomen te hebben ontwaken ook de andere. Na een ontbijt kwam paul ons om 7 uur weer ophalen. Om 8 uur terug bij de accomodatie de rest opgehaald en gepakt. Op voor een nieuwe dag.

Als eerste een rainforest walk van 4,5 km. Op de slippers omdat er teveel zand op de paden ligt voor je schoenen. Vervolgens naar lake Makenzie. Dit is een prachtig wit strand met blauw water en super ondiep. Hier heb ik nog boemerang leren gooien en vervolgens een uitgebreide lunch gehad van de tour guide.
Rond 12 uur moesten de we ferrie weer terug nemen en vervolgens zijn we nog 40 km over het strand wezen rijden naar een van de uitinden waar een lichthuis stond. Hier ben ik over de rotsen geklommen en me eigen boemerang geprobeerd. Doordat we snel terug konden rijden en de file gepasserd zijn over de vluchtstrook, waren we al om half 7 terug in Roma str. bij het station.

nadat ik de bus terug had genomen was ik om half 8 bij Jaap, waar niemand thuis was. Na een douche kwam ik net beneden toen de deur open vloog na het boodschappen doen. Na wat tv en een gehaalde maaltijd zijn we weer eens vroeg gaan slapen.

Wereldreis Nieuw Zeeland
Van Amsterdam via Los Angeles naar Nieuw Zeeland en Australi?. En terug over Hong Kong. Een wereldreis in 7 weken. Lees het verslag en bekijk de foto's
sebastiaanblom.nl
 
Toktokcity
Oud barnevelds archief bestaande sinds 2004
toktokcity.nl
 
Sebastiaan en Ilse
De persoonlijke pagina van het huwelijk en nieuwbouwhuis van Sebastiaan en Ilse.
SebastiaanenIlse.nl
 
Gratis 1,25 ontvangen
Word gratis lid van MoneyMiljonair en ontvang 1,25 aanmeldbonus!
MoneyMiljonair.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2021