Blog

 Dag 38 - 39 - Brisbane


Zaterdag, de reden dat ik terug was, was om te gaan stappen. Dus weing gedaan overdag. Ben naar het shopping center geweest waar ik een nieuwe zwembroek heb gekocht en nieuwe slippers en twee shirts. Vervolgens met Em naar haar moeder gelopen voor een flinke wandeling voor de honden.

Na het dinee kwam Yen en samen met haar konden we Jaap en Andrew overtuigen mee te gaan naar de Irisch pub in het winkel gedeelte van Chermside. Hier was het nog steeds stil na de afwisselende muziek van de live band. Dus zijn we naar "de valley" gegaan. Een groot uitgaans gebied in Brisbane. Na 8 verschillende cafe's, bars en dancings binnen te zijn geweest waren we rond 4e terug. En was ik een nieuwe ervaring rijker.

De volgde morge moest ik dus uitslapen. De kinderen waren nog steeds bij hun vader en Emily was al weer vanaf 7 uur aan het werk. Toen ik wakker werd was Jaap aan het schoonmaken. Dus heb geholpen de vuinisbuilt op de girls kamer te helpen opruimen en stofzuigen. Daarna de woonkamer, terwijl ik ondertussen de was deed, en alles zag er weer een beetje normaal uit. Om kwart voor 1 moesten we naar de verjaardag van een van de twee kinderen van Nicky, de zus van Emily. Na een BBQ lunch ben ik gaan zwemmen is de tuin en vlak voor we vertrokken kawm ik er pas weer uit. Zo was er weer een dag voorbij, aangezien iedereen al om half 8 in bed lag.

Modelspoorbaan Sebville
Een Fleischmann Profirail modelspoorbaan op zolder met meer dan 40 meter rails. Volg hier de vorderingen.
webseb.nl/modelspoor
 
Wereldreis Nieuw Zeeland
Van Amsterdam via Los Angeles naar Nieuw Zeeland en Australi?. En terug over Hong Kong. Een wereldreis in 7 weken. Lees het verslag en bekijk de foto's
sebastiaanblom.nl
 
Sebastiaan en Ilse
De persoonlijke pagina van het huwelijk en nieuwbouwhuis van Sebastiaan en Ilse.
SebastiaanenIlse.nl
 
Gratis geld verdienen
Gratis geld verdienen door het ontvangen van advertentie mailtjes met daarin de leukste en beste online aanbiedingen!
zinngeld.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2021