Blog

 Dag 40 - 41 - Brisbane


De maandag had ik lekker een rustdagje, lekker de stad in geweest en rustig aan gedan. Lekker van het warme weer genoten met een biertje op het terras. S'avonds heeft Em gekookt en omtijd er in, om morgen extreem vroeg op te staan!

Dinsdag morgen was natuurlijk mijn laatste dagje en was ik al om 5 uur up. Omdat ik gister "te" lang in bed had gelegen zou ik ze nu krijgen en er wel optijd uit zijn. Na het ontbijt van de meiden ben ik gaan douchen en vandaag moest ik dan ook me bank verder af regelen. Omdat ik toch in het shoppings centrum moest zijn heb ik de rest gelijk maar onveilig gemaakt! Onderandere voor nieuwe schoenen en een heerlijke massage. Hierdoor heb ik wel de lunch van Emily mis gelopen, die speciaal voor mij thuis was gekomen. Tja, dan had ze dat maar even moeten zeggen dat ze zou komen. S'avonds zouden we uit eten gaan, maar de kinderen gingen onverwacht niet naar hun vader. Dus heb ik getrakteerd op indisch. ook voor opa Ron die helemaal alleen thuis zat.

Topverhaal
Ieder dag een nieuw TOP verhaal. Zoek op categorie of op genre.
topverhaal.nl
 
Gratis 1,25 ontvangen
Word gratis lid van MoneyMiljonair en ontvang 1,25 aanmeldbonus!
MoneyMiljonair.nl
 
Online Verhalen Forum
Het grootse en gezelligste Online Verhalen forum van nederland. Ben je een schrijver of wil je hulp en recenties? Kom dan naar OV...
onlineverhalen.nl
 
waardecheque van 500,-
Kans maken op een waardecheque van 500,-? Klik dan hier!
moneymiljonair.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2020