Blog

 Dag 43 - HongKong I


S'morgens heel vroeg al land ik in de stad vol met hoge gebouwen. Gelukkig had ik een airport transfer, zodat ik niet in de lange rij hoefde te wachten op een taxi. Door de douane was geen enkel probleem en toen i9k me kam melden, kon ik gelijk in een grote touringcar bus stappen. Een 54 persoons met groene leren banken. Die bracht me naar het hotel, waar mijn kamer nog niet vrij was. Het was tenslotte pas half 8 en de check in tijd is 2 uur! Maar er was nog wel een kamer met 2 losse bexdden vrij, dus heb ik die maar genbomen zodat ik in iedere geval een douche kon nemen.

Op de 28ste verdieping was een trap naar het zwembad op het dak en een buisniss lounge, waar ik de hoogte punten op me map liet aankruizen. Om kwart over 10 had ik de bus naar het centraal station waarvandaan ik de trein naar "de grote budda had, waar je heen moest met de kabelbaan. En ook daar uren rond gelopen en natuurlijk veel geleerd en gezien. Op de terug weg nog leuke mensen uit Melbourne ontmoet en na wat gegeten te hebben en een trui in het hotel te hebben gehaald ben ik met de tram en de "peaktrain" naar het hoogste punt van Hong Kong geweest, en omdat het al donker was had je de prachtige verlichting van de stad. En de vele grote gekleurde gebouwen. Door de vele tijds verschillen die dag viel ik als een blok in slaap even na tienen.

Sebto Technische Oplossingen
Voor al uw hosting, ontwerp en onderhoud aan websites en installaties.
sebto.nl
 
waardecheque van 500,-
Kans maken op een waardecheque van 500,-? Klik dan hier!
moneymiljonair.nl
 
Online Verhalen Forum
Het grootse en gezelligste Online Verhalen forum van nederland. Ben je een schrijver of wil je hulp en recenties? Kom dan naar OV...
onlineverhalen.nl
 
Toktokcity
Oud barnevelds archief bestaande sinds 2004
toktokcity.nl
 
EuroClix

 

© Sebto Technische Oplossingen • 2004 - 2021